ЗдравеНовиниПУЛС

Западът кани на работа наши млади лекари

Подборът тръгва от Пловдив

Ново издание на изложението „Кариери в бяло“ търси медици за Германия, Франция, Швеция, Дания, Норвегия и Финландия

Всички нови работни възможности в областта на медицината на едно място и най-лесният начин да намерите нови работни предложения. С тази презентация организаторите на международното изложение за работа „Кариери в бяло“ канят млади лекари в събота – 13-и октомври в Пловдив, в хотел Ramada Plovdiv Trimontium, между 10:00 и 16:00 часа. Входът е свободен.

Кариерният форум е посветен на здравните работници и на него медицинските специалисти могат да влязат в контакт с някои от най-големите компании за набиране на персонал от цяла Европа.

„Кариери в бяло“ има дълъг опит в организирането на изложения, посветени на медицинските специалисти. Предвид огромната обратна връзка, получена досега от кандидатите, ние се стремим да разширим усилията си за свързване на медицинските работници с подходящите работодатели.

Лекари специалисти, лекари специализанти, лекари дентална медицина, общопрактикуващи лекари, физиотерапевти, фармацевти, медицински сестри и други здравни работници биха могли допълнително да развият кариерата си в страни като Германия, Франция, Швеция, Дания, Норвегия и Финландия.

Организаторите съветват кандидатите да носят своята автобиография с тях, за да кандидатстват за най-добрите работни оферти веднага.

Следващото събитие ще отвори вратите си на 14-и октомври в хотел Ramada Sofia City Center в град София.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина