МненияПод ножа

Вегани пак вилняха из Пловдив

Магазини за месо в различни части на града осъмнаха с „кървави“ надписи

С огромни червени надписи „Убийци“ и „Жестоки убийци“ намериха служители и собственици  на магазини за месо в Пловдив тази сутрин. Мощната акция на ултра веганите е обхванала месарници в центъра и крайните квартали.

На снимките виждате магазин на кръстовището на ул.“Богомил“ и „Петко Д. Петков“ в район „Централен“. За същите надписи съобщиха и жители на квартал „Коматево“ на фирмения магазин на производителя Попов. Месарските обекти, освен надраскани са и залети с „кървава“ боя.

Акцията е ударила и обект за яйца на едро, където е обяснено, че "Яйцата са жестокост".  

Почеркът от сегашната акция е близък с този от 9 октомври, когато трите барбекюта в парк Лаута бяха съборени и надписани със  спрей "Месото е страдание", "Месото е жестокост" и "Месото носи болка".

Припомняме, че на 15 ноември започнаха 40-дневните Коледни пости, а постът включва и въздържание от лоши действия и помисли.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Никое МЕСО не е полезно за огранизма!

    Нито отглеждането му за околната среда, като всъщност е най-големият вредител. (справка Cowspiracy)

    Образовайте се по темата и ще бъдете здрави.

  2. Пък аз помислих, че на магазина на Попов са го написали по адрес на “австрийските” строители, които провалиха бизнеса на хората с двугодишното асфалтиране на един километър тясна улица. Магазинът все още не работи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина