МненияПод ножа

Пиян кондуктор спи в автобус № 17 в Пловдив (СНИМКИ)

На телефона на превозвача не отговаря никой

От „Организация и контрол на транспорта“ съветват пътниците, забелязали нередности да подават писмени сигнали при тях

„Това е мъртво пияния кондуктор с който пътувах вчера по линия 17 на градския транспорт Пловдив в 14.45 посока Кючука _Прослав,“ това написа в общностна група социлната мрежа  пловдивчанката Нели Бързева.  Регистрационния номер на автобуса е РВ  58 06 СР, пояснява възмутената пътничка. От сигналът и коментарите под него става ясно, че връзка с превозвача не може да се осъществи.

Проверка в транспортния сайт на Пловдив показва, че маршрутът по линия № 17 се изпълнява от превозвача „Автотранс  Чолаков“, а за контакт е посочен адреса бул.”Източен” 48, телефон на секретарка: 032 / 62 72 41, на който не отговаря никой и след „N“- тото позвъняване се включва факс. Накрая е даден и еmail: [email protected].

Репортер на Под тепето се свърза с директора на Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“ инж. Борислав Кръстев и предаде сигнала.

„Винаги съветваме хората, които са забелязали нередности да подават писмени сигнали при нас в предприятието. Така има гаранция, че жалбата има проследимост и могат да се предприемат съответни действия срещу нарушителите,“ коментира Кръстев. По думите му при сигнали по телефона или постове в социалните мрежи превозвачите просто отричат нещо да се е случило и с това въпросът приключва.

Припомняме и телефона на ОП „Организация и контрол на транспорта“  – 032/625701. Както и факта, че на таблата с маршрутите по спирките също има изписани телефони за сигнали.

Снимки: Нели Бързева

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Това е недопустимо, но човекът явно има проблеми. Трябва да му се помогне, не да бъде разкъсван. Заслужава наказание, но не знаем какво го е довело до това положение…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина