МненияПод ножа

Кръстиха улична дупка на кмета на Пловдив

Според хората маркирането на кратерите по този начин има ефект

Голяма дупка на главна улица в Пловдив осъмна с надпис „Тотев“. Снимката се разпространява в социалната мрежа Facebook и предизвиква стотици разнопосочни реакции.

Компрометираният участък се намира в близост до кръстовището на бул. „Източен“ и „Марица – Юг“.  Някои недоволен е кръстил дупката на кмета, като с големи бели букви е изписал кръщелното ѝ свидетелство.

Естествено част от коментарите са против подобни „хейтърски акции“ и агресивно обясняват на групите, че има телефон за сигнали „Ей л**на мръсни има телефон за дупките по улиците! Тотев да не ви  работи в пътното…“  

Препатили пловдивчани, които са имали подобни акции по Кукленско шосе, са категорични, че има полза от надписването. При тях ефектът се е получил за 24 часа.

Подобни реакции не са патент на пловдивчани. Правят ги на територията на цялата страна. Припомняме, че през 2015-а година Съзвездието от дупки по Караджаловския път получи името си в дупка и поставена в нея гума с надпис „Папазовки“. По същото време млади ловчалии запълваха дупки по улиците, предпазвайки от трагични инциденти живота и здравето на съгражданите си, защото нямаше КОЙ. През 2017-а недоволни жители на гр. Шумен попаднаха в новините, като кръстиха една от най-разбитите улици в града на името на кмета си със специално изработена табела.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. е дупка до дупка. Ремонт на ремонта. На руски в новите участъци зеят дупки. 6и септември пред втора поликлиника е пак за ремонт след ремонта. Няма един булевард или улица да не е бомбок.

  2. Има улици, които са отчайващо зле.

    Петър Шилев, Факел, Атанас Канарев, Генерал Кутузов. Може да са запълнили дупките, но колата се държи по-зле от черен път.

    Шокиращо, но единственото по-ново в това каре са знаци за ограничение 30 поради детска градина и училище, обаче ако някой кара там с 30 със сигурност ще посети съвсем скоро сервиз

  3. Щом няма друг начин за борба с безхаберието. Положението в града е безобразно. Основни булеварди са разбити като след бомбардировка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина