ГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Колонката на бармана: Всички соросоидни писатили! Дигнети си ръцети!

Красимир Бачков, авторът на разказа „Талисманът“ в днешния изпит след VII клас, се оказа поборник срещу НАТО, Еврогейския съюз, „Сатаната САЩ“, „хранениците на Сорос“, както и поддръжник на партия „Възраждане“.

Това става ясно от пламенни публикации на самия Бачков във Фейсбук профила му.

Ето как Валентин Вълканов, в Колонката на бармана, коментира казуса:

Днес научих името на български писател, чийто разказ е трябвало да бъде преразказван от хунта клети седмокласници. Човекът се зарадвал, че системата му е отдала признание с тая награда, но не за друго, а защото соросоиди, еврогейове, вън от цивилизацията, нормализация в изгорелите храсти на миналото, майната му на правителството и даживейИzраждане.

От години си блъскам главата по мазохистични теми, една от които е намирането на съвременна българска литература, от която да не искам да емигрирам в друго измерение. Има адски изруди, но има и изруди, които са ад.

Не, господине, не са ти виновни гадните либералчета и лошата демокрация, че никой не те чете, точно толкова, колкото не е виновна Мадона на Силвето Кацарова, че музиката ѝ става горе-долу само за коридора към кенефа на кофти бордей.

Първият ми устен преразказ беше в пети клас и след него дойде и първата ми двойка. Тлъста двойка беше. Трябваше да преразкажа сцена от великия Алеко – Бай Ганьо ръфа манджа във влака и се крие с рамото. В момента пътувам във влак. От някъде ми цъка на суджук. Чета работно Волен и се чудя – що за измерение е нашето и има ли живот след Денков?

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина