Как Белязания на гърдите стана Левски!

Под ножа

Данона- от професионален чалга плейбой  до носител на промяната

Новия и по-Новия политик като Дует Оргазъм

Иво Дернев

Данона и Анелия щастливи заедноДанона, сменил компанията и занаятаАко има нещо, което свързва Новия политик Николай Бареков и още по-Новия политик Мартин Данона, то това е чалгата. Бившите абонати на гюбек баровете от днес официално са кандидат депутати- единият води листата на ББЦ-то в града, другият- в областта. Двамата са нещо като Дует Оргазъм за знайни и незнайни моми из гореупоменатата нощна субкултура- дълго време мадамите припадаха по единия като стожер на Чака-Рака движението, и по- другия като верен негов последовател с червено Ферари.

Данона в неговото си Народно събрание- ВерсайКато носител на промяната определи Данона вторият в градската листа на партийното отроче на Пеевски, както описаха партията напуснали я наскоро видни членове, Дяко Дяков. Така бившият професионален плейбой стана променител, кандидат за народната любов и човек, който ще изкара същия този клет народ от блатото с портрет на Васил Левски върху тениската, за да го  заведе на бутилка Черно Джони във Версай. Какъв катарзис!!! До скоро Мартин носеше портрет на Ал Пачино от Белязания на гърдите си по баровете. Днес е Левски. Хвала…

Данона с Мария ЯнковаЛистите на "България без цензура" са най-силните не само в Пловдив-град и областта, но и в цялата страна, цитират съвсем сериозно думите на градския и областен зам.-председател на партията адвокат Дяко Дяков пиарите на ББЦ-то. Като би следвало да уточнят в кое листите са най-силни- в щракането с пръсти, в скъпите коли или чалга певиците в кревата.

Всъщност, Данона е представен като успешен бизнесмен и ново лице в политиката. Казва, че не той е избрал политиката, а политиката е избрала него. Как е станал този взаимен житейски избор, пиарите забравят да споменат. Вероятно го е привлякъл червения мокет в парламента, върхо какъвто той дефилираше, но не с националния химн, а с "Проба- грешка". Припомням, че преди думите политика, Народ и Народно събрание да бъдат прешивани към въпросния герой, край него плуваха и се ползваха други- нощен живот, златотърсачки, гъзари, гардове, Ферари, Анелия… Да не забравя да спомена, че по- Новия политик имаше гореща афера с въпросната чалга певица. Освен това името му се свързва в романс с Мис България Ваня Пенева. Той дълго време имаше връзка и с Мария Янкова, която днес е щастлива майка на дете от друг.

Нищо лично, познавам го, сигурно не е лошо момче. Но избра грешно поприще и странен отбор.

Та така- след катарзис, инспириран от Новия политик, Данона от професионален плейбой се превърна в народен променител. Чалга баровете станаха Народното събрание. А Белязания на гърдите се превърна в Левски! Хващайте бюлетината и да ни е честито…   

 

Споделете ни във:

1 коментар за “Как Белязания на гърдите стана Левски!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.