МненияПод ножа

Добре дошли, пешеходци!

Забранените за автомобили улици в Капана се превръщат в гигантски паркинг по тъмно

Квартал Капана. Четвъртък, 19.20 ч. Един пешеходец срещу 11 автомобила. Такава е ситуацията на иначе забранената за леки коли  ул. „Йоаким Груев”. Точно 11 автомобила бяха паркирани снощи след знака за пешеходна зона  в отсечката от Широкото, до тупика на дирекцията на полицията. Гледката е подобна абсолютно всяка вечер. Като това е поредното снимково доказателство, че по тъмно, кварталът на творческите индустрии се превръща в гигантски нерегламентиран паркинг. За това способстват изкъртените антипаркинг колчета и свалените скоби по паважа. И липсата на контрол. Глобени снощи нямаше.  Няма да има и тази вечер. Добре дошли, пешеходци!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Навремето през социализма проектът за Капана предвиждаше многоетажен паркинг за 500 автомобила. Тогава почти нямаше коли, а днес няма място, теренът за паркинга вече е застроен. Та дали става въпрос за шофьорска наглост или управленско безхаберие? Ако попаднете с колата в задръстване на Гладстон, дали причината ще е в наглостта на другите шофьори или в тясната улица и “умния” светофар?

  2. Следващия път полицаите да не реват,че са им ниски заплатите защото не работят….голяма наглост е да взимаш пари за спане..

  3. Не мога да разбера как кметът Тотев, районният кмет Стаменов и полицията стоят безучастни и безмълвни при наличието на този абсурд за който пишете !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина