Безплатно инвитро с „Любовта е действие“

Под лупа

Image title
Национална кампания „Любовта е действие“ стартира този месец. Инвитро България, съвместно с медицински центрове в цялата страна ще направят няколко двойки щастливи с даряването на инвитро процедури или инсеминации. В Пловдив за инициативата партньор е МЦ „Бора“. Останалите клиники са МЦ „Репробиомед“- София, МЦ „КИРМ“ – Плевен, Болница „Св. Лазар“- София,
МЦ „Репромед“ – Плевен, Медицински АГ център „Димитров” – София.
Вече се набират документи на желаещи. Всяка кандидат двойка, може да попълни формуляр,
изтеглен от форума на дадената клиника в инвитро.com и да го прикачи на и
мейла на инвитро клиниката, която ще избере.

Срокът за подаване на документи изтича на 30 Юни. След двуседмичен период, необходим за обработване на подадените декларации, ще бъде избрана дата за теглене на томболата.

Победителят ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат избрани и по три резерви за всеки център, в случай, че спечелилите кандидати не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра или в случай, че се откажат.

Няма ограничения за това, към колко центъра ще кандидатства една двойка. Това значи че може да подаде декларация и към петте центъра, стига да отговаря на критериите им. Не е позволено да се подават по няколко декларации към една и съща клиника.

За въпроси и дискусии, можете да посетите форума на Инвитро България и в съответната тема на даден център да си зададете въпросите или да споделите мнение за кампанията.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.