АктуалноГрадътКриминалеНовини

Шофьор с Порше направи зверска катастрофа в Кичука и избяга

Заловени са две пътнички на 31 и 19 години, шофьорът се издирва от полицията

Полицията в Пловдив издирва шофьор, предизвикал тежка катастрофа с трима пострадали. Инцидентът е станал преди обед в район Южен, като водачът на Поршето предприел рисково изпреварване на кръстовище, ударил два автомобила, навлязъл в насрещното движение и блъснал дърво, което е паднало върху трима души, които са откарани в болница. След това шофьорът е избягал, а двете пътнички в колата са заловени от полицията.

Сигналът е получен в 11.15 ч., съобщават от полицията. По предварителни данни, в кръстовище между ул. „Славееви гори“ и ул. „Стефан Стамболов“ джип „Порше“ предприел изпреварване на два автомобила и блъснал единия от тях,  вече се бил престроил за ляв завой. След това джипът продължил в насрещното движение, качил се на тротоар и се врязал в дърво, което паднало върху трима пешеходци. В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче. След удара „Порше“-то продължило по пътя си и се сблъскало в ограда. ОТ него слезли и побягнали водачът и пътнички на 31 и 19 години. Двете се заловени от автопатрул на Първо РУ, а шофьорът се издирва. Местопроизшествието е запазно, извършва се оглед.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Изроди,пълно е навсякъде с изроди!!! Наркомани,курви и тем подобни отрепки!!! Само смъртното наказание ще ви оправи,боклуци долни. Невинните хора,сега ще берат душа, заради такива уроди!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина