ГрадътИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Шефката на ПР отдела на общината в мандата на Зико се кандидатира за районен кмет

Началникът на отдела „Комуникации и маркетинг“ в Община Пловдив в изтичащия вече мандат на Здравко Димитров- Руска Вълева се регистрира като кандидат за кмет на район Централен. Шефката на пиара на администрацията на Зико е в екипа на бившия главен редактор на вестник „Марица“ Руси Чернев, който е кандидатът за градоначалник на „Консервативна България”. Днес партията направи регистрация в ОИК.

„ Хората са загубили вярата си в политиците, сюжетите са едни и същи, само героите се сменят или прескачат в поредния сглобен политически реалити формат. С екипа ми сме дълбоко убедени, че пловдивчани са умни и интелигентни хора и на 29 октомври ще дадат своето доверие за една реална алтернатива, за една ясна визия в какъв град искаме да живеем и по какви правила“, обясни кандидатът за кмет на Пловдив Чернев.

В екипа му обаче попадат много от героите, за които той говори. Един от тях е Костадин Гаров, който е кандидат за кмет на район „Тракия”. И в момента Гаров е общински съветник, влязъл в местния парламент през НФСБ. Иван Димов също има връзки с НФСБ и ВМРО като бивш общински съветник. Той също е свързан с мандата на Здравко Димитров- бе назначен от Зико като експерт към главния секретар на общината, за да отговаря за връзките между звената. Сега Димов е кандидат за кмет на Южен.

Кандидатите на ПП „Консервативна България” за районни кметове:

„Централен” –  Руска Вълева

„Тракия” – Костадин Гаров

„Южен” – Иван Димов

„Западен” – Латинка Димитрова

„Северен” – Тодор Кирилов

„Източен” – Ивелина Радева

  Кандидати за общински съветници на ПП „Консервативна България”

 1. Руси Чернев

2. Костадин Гаров

3. Руска Вълева

4. Иван Димов

5. Пламен Иванов

6. Ивелина Радева

7. Дора Рангелова – Кузманова

8. Латинка Димитрова

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина