Новини

Рекорден брой участници в шестата Национална стажантска инициатива „Оставаме в България 2020, Zащото успяваме тук“

За първи път Националната стажантска инициатива 2020 на Съвета на жените в бизнеса в България стартира онлайн. За втора поредна година тя се провежда в партньорство с А1.

В шестото издание на инициативата се включват рекордните 58 участници, стажуващи в 15 компании-членове на Съвета на жените в бизнеса в България. Те са младите таланти в компаниите от поколението Z (родени в периода 1995 – 2005 г.).

„Сигурна съм, че някои от вас ще останат наши колеги и след стажа си и ще развият успешно своята кариера в България, благодарение на уменията, научени по време на обученията в Стажантската инициатива“, каза при откриването д-р инж. Боряна Манолова, председател на УС на Съвета на жените в бизнеса в България и главен изпълнителен директор на Siemens България и Северна Македония. Тя благодари на водещия партньор на програмата А1 и поздрави участниците за тяхната активност и желание за развитие.

„Чрез Стажантската инициатива искаме да дадем допълнителна стойност на стажа ви, като подкрепим вашето личностно развитие и ви помогнем да се подготвите за следващите стъпки в кариерата ви“, добави в приветствието си към участниците Миглена Узунова-Цекова, член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България и старши директор „Човешки ресурси“ в А1 България.

Любомир Иванов, старши мениджър „Привличане на таланти, обучение и развитие“ в А1 България бе първият лектор в програмата от онлайн обучения. Неговата лекция на тема „Умението да говорим“ предизвика активното участие на стажантите със своите интересни и приложими теории и примери от реалната бизнес среда.

Още на следващия ден ще се проведе, отново онлайн, и второто обучение от Стажантската инициатива на тема „Презентационни техники“ с лектор Теодора Девлетян – експерт „Привличане на таланти“ в А1 България.

През август предстоят още три онлайн обучения, а именно „Коучинг за личностно развитие“, „Как да се подготвим и представим на интервю“ и „Управление на личния бранд“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина