ГрадътИзбориНовини

Очаквано: Депутатите от Възраждане отказаха да влязат в Об С – Пловдив

Вижте кои влизат на техните места

Първите двама в листата с кандидати за общински съветници на ПП „Възраждане“, която спечели 4 мандата в новия местен парламент на Пловдив, са подали заявления за отказ два дни преди балотажа в Пловдив.

Кандидатът за кмет и водач на листата Ангел Георгиев и вторият, който се бореше за районен кмет на Тракия – Емил Янков, са депутати в настоящото Народно събрание. Заявленията им са разгледани на заседание на Общинската избирателна комисия и на тяхно място в Съвета на Пловдив влизат: Симеон Валерий Петров и Иван Димитров Пенков.

Кой е Симеон Петров?

Симеон Петров, на 44 години, родом от гр. Пловдив. Завършил средно образование в СОУ” П.К. Яворов” , гр. Пловдив и висше образование в ПУ ”Паисий Хилендарски”, Биологически факултет със специалност “Университетска биология” и магистратура по “ Паразитология”. Използва руски и английски език. Според партийния сайт, богатата му трудова биография, включва множество успешни дейности, в сферата на фармацията и услугите. Той бе кандидатурата на партията за кмет на район Източен.

Кой е Иван Пенков?

Кандидат за кмет на район Централен от “Възраждане” в тази кампания. Пенков идва от бизнеса. Според партийния сайт той е собственик на бизнес и притежава изключителна компетенция в сферата на управление на човешки ресурс и потенциал. Много добре е запознат с туристическия бранш.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина