ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
НовиниСпорт

Нова трибуна за ФК Марица обещаха Стоичков и Борисов

Екс-премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обеща днес в Пловдив подкрепа за футболния Марица. Жълто-сините изпитваха сериозни финансови трудности в последните месеци, но бизнесът ще подпомогне клуба, заяви той на посещението си в града.

Заедно с Христо Стоичков, Йордан Йовчев и бившия съдия и настоящ общински съветник Атанас Узунов те откриха новата тренировъчна база в близост до Английската и Езиковата гимназии. Тепърва ще се подаде ръка и за основния стадион на Марица, стана ясно на срещата. Предстои обявяване на поръчка за проектирането на централната трибуна в Кършиака. Реконструкцията на самият стадион ще е в рамките на 10-11 млн лева, съобщи Борисов.

Трябва да има стабилност в страната, за да се напълни бюджетът на държавата и да може да се помага. Така и бизнесът ще се развива и той също ще помага, каза още Борисов пред медиите. Той допълни, че има много проекти, като акцентира предимно на спортни и пътни съоръжения – стадионът на Локомотив, околовръстното шосе и други.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

    1. споко, Камата -забравен ритнитопковец в прашните аехуви- няма накъде повече да се излага след редица излагацоо напоследък.

      Да си кротува с лавровия венец и да не става СМЕШЕН.

      За бате БоБо4… ша ма домързи

    1. Вместо из разните частнически „стади…“ ИГРИЩА на таа-онаа Агитка Ортаци Крепостни на тоа-оня Сурат / Мутра / г-н Олигарх

      ВСИЧКИ ТИЯ ТРИБУНИ, НАВЕСИ, КОЗИРКИ, ПОДОБРЕНИЯ И КОНЕВРЪЗИ

      ТРЯБВАШЕ ДА СЕ УСТРОЙВАТ НА … СТАДИОНА… НА ЕДИНСТВЕНИЯ ИСТИНСКИ ГРАДСКИ СТАДИОН

      (ВМЕСТО ДА БЪДЕ „ХИТРО“ ЗАНЕМАРЯВАН СЪС СТРАТЕГИЧСКАТА МИСЛА ДА ГО ПОЕВТИНЕЯТ ЧЕ ДА ГО РАЗГРАБЯТ, РАЗПРОДАДАТ / ЗАМЕНКИ… СЕЛСЪВЕТЪТ ДА СПРЕ ДА „ТЪРГУВА“ С ИМОТИ -СИРЕЧ ДА КРАДЕ- ЮОМ НЯМА РЕАЛТОРСКИ ЛИЦЕНЗ – – – ПОМНИМ ФАНТАЗИЯТА „ДИСНИЛЕНД ЗА БУДАЛИ“…)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина