Новини

Министър и зам.-министър идват на църква в Пловдив

Вицепремиерът Марияна Николова и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков ще се чуркуват в Стария град на големия християнски празник

Кметът Здравко Димитров, вицепремиерът Марияна Николова, зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и заместник-кметове на Община Пловдив  ще присъстват на литургията за Успение на Пресвета Богородица в катедралния храм  „Успение Богородично”, която ще бъде отслужена от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, съобщиха от пресцентъра на градската управа.

Гостите ще се включат в службата в 10.30 часа, а литургията ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата и на уеб сайта на Община Пловдив, допълниха от там.

Снимката на Катедралния храм „Успение Богородично“ е направена от Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. На г-цата с червената рокля на калдаръма какъв й е телефонния № номер, че да я поканим на мутро’полит’ическото мероприятие?
    Щото все пак освен горките служебно задължените от ПолитБюро нека да има и ИСТИНСКИ ПРАВОславни, не само …КРИВО.

  2. То си е редното -отиващата си „Управа“ от МУТРенското ПолитБюро воглаве с ПОСЛУШНИК баскетБОЛЕН мозъклия микроцефал Зико да се гушнат при налудния -с диагнози- АЯТОЛЛАХ със злия поглед, ролекс, лимузини, нотариални Актове и БИЯЧИ.
    Бая грехове са се натрупали!
    МУТРИТЕ – ВЪН!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина