АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Mall Plovdiv и тяхната “Машина за коледни идеи” ти дават възможност да откриеш най-креативния подарък и да спечелиш 1 от 70 ваучера за пазаруване 

До 22.12,  в специално създадена web страница, всеки ще може да предложи своите идеи за коледни подаръци. Най-добрите предложения ще се появят в “Машината за коледни идеи”, а всяка одобрена идея осигурява  участие в томбола за 1 от 70 ваучера за пазаруване в Mall Plovdiv.

Всяка година се случва едно и също – търсиш нещо специално, а накрая все се стига до парфюм, чаша или чорапи. Тази година, в тон с празника, пловдивчани се обединяват в търсене на перфектния коледен подарък. Той вече може да открит сред многото предложения в интерактивната инсталация „Машина за коледни идеи“ в Mall Plovdiv.

Специалната инициатива на Mall Plovdiv цели да улесни и вдъхнови посетителите на мола да зарадват своите близки с нещо специално и различно от стандартните подаръци.  Така всеки, който още не е решил какво да подари в празничния период, може да почерпи креативност от “Машината за коледни идеи“.

Как да участвате? Най-добрите идеи ще могат да бъдат описани и изпратени в специално създадена web страница до 22.12. Одобрените коледни предложения ще вдъхновяват посетителите на мола, тъй като ще бъдат изложени на голям екран върху „Машината за коледни идеи“ в Mall Plovdiv, разположена на партерния етаж.

Но това не е всичко, освен с идеи за подаръци, Mall Plovdiv ще зарадва пловдивчани и с възможност да си спечелят 1 от 70 ваучера за пазаруване, защото всяка одобрена идея осигурява участие в томболата.  И така визията за перфектния подарък може бързо да се превърне в реалност.

Mall Plovdiv кани всички граждани на Пловдив, а и гостите на града да запалим заедно коледното настроение и да открием най-креативните коледни подаръци за своите близки с помощта на „Машината за коледни идеи“. Инсталацията може да бъде открита в партерния етаж на Mall Plovdiv до 27.12.           

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина