АктуалноГрадътКриминалеНовини

Катастрофиралият пред КАТ Паталенски опитал да се самоубие – ВИДЕО

Само бързата намеса на адвоката, който бил с него на третия етаж в Трето районно, е предотвратила трагичен завършек

Опит за самоубийство е направил Александър Паталенски, като е тръгнал да скача от третия етаж на Трето районно управление. Само бързата намеса на адвокат Марев е предотвратила трагичен край на събитията. Подсъдимият е с обвинения в съда заради катастрофа, която предизвика преди няколко дни пред КАТ и съмнения, че е шофирал под въздействието на амфетамини.

Дрогиран отишъл да регистрира колата си в КАТ-Пловдив – ВИДЕО

Александър Паталенски в съда

Паталенски пристъгна днес в съда под необичайно голяма охрана, вероятно в резултат от опита за самоубийство. В момента се гледа неговата мярка за неотклонение, след като Прокуратурата го привлече като обвиняем по три престъпмения.

Кой е Алаксандър Паталенски?

Самият Паталенски се извини на всички, които са били на мястото на инцидента. Той добави, че е бил под въздействието на много силни емоции. „След този ден щеше да е най-щастливата седмица в живота ми, но се преврна в кошмар“, добави той и накрая извика: „Ива, ела утре да ме видиш!“.

Обвиняемият отрече да е вземал наркотици, като заяви, че употребява различни медикаменти. Твърди също, че има биполярно разстройство и поради това защитата иска психиатрична експертиза. Съдията обаче отхвърли това искане, тъй като това не е предмет на настоящето заседание за гледането на мярката.

Вжите какво разказа за състоянието на подзащитния си адвокат Боян Цоневски:

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Никаква „новина“ не се съдържа ф подобни оперетни изпълнения.

    Още утре отивам с милата ми адвокатка да се ОПИТАМ и аз да се прочуя (ама не съвсем, де!)

    Тя няма да ми иска хонорар за което

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина