И шефът на БНТ Емил Кошлуков под прицел на пловдивските протестиращи (СНИМКИ)

Актуално Градът Новини

Около 150 човека се събраха пред общината в началото на протеста, преди шествието до площад Съединение

Протестиращите в Пловдив пред сградата на Общината искат оставката и на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков. Той е под прицела на гражданите поради отношението към собствените кадри, уволненията на свободомислещи журналисти и липсата на свобода на словото в националната телевизия, като днес с подобен призив излязоха и десетки настоящи и бивши кадри на медията, както и университетски преподаватели и др.

Днес не се забелязват в центъра на вниманието партийни лозунги или активисти. Повечето от протестиращите са млади хора, много от които носят предпазни маски. Част от хората са с домашни любимци или с велосипеди. Самите протестиращи заявяват, че са на улицата за да поискат промяна, а не се числят към някоя политическа сила.

Протестиращите пред общината ще тръгнат на шествие малко след 19 часа, за да се съберат с друга група протестиращи пред Прокуратурата. След като вчера на площада бе китаристът Ангел Дюлгеров, днес музикалната гилдия е представена от пловдивския джазмен Мирослав Турийски.

Споделете ни във:

4 коментара за “И шефът на БНТ Емил Кошлуков под прицел на пловдивските протестиращи (СНИМКИ)

 1. Не знам дали е Еми, но знам накъде шарят очичките на Горанчо Благоев – навремето по Борис Цацов, красавеца от Светия Синод, днес по жезъла на Никанор. Какъв журналист е Благоев – долнопробен озлобен соросоид. И Куши не е цвете, но и тия дето му искат оставката като амбициозната Горнака, също за нищо не стават. Амбицийки, продиктувни от ситуацииката.

 2. Апропо, с неотдавнашната ИЗДЪНКА на милото Еми К. срещу утвърден, улегнал, уравновесен, задълбочен, компетентен, КАДЪРЕН ЖУРНАЛИСТ ГОРАН БЛАГОЕВ завистливото Еми К. изтичкало при космат АЯТОЛЛАХ да го наклепи, че да го . . . “уволни” (А?)
  Две малки петицийки резултираха:
  1702 подписа от данъкоплатци предпочитат Еми К. да се оттегли в заслужен отдих.
  745 ПОСЛУШНИЦИ бълват змии и гущери срещу Автора / Водещ, монумкентално надвишаващ своя парашутиран “директор”.
  ФАКТ

 3. Кошлуков е съвсем некомпетентен, неподходящ и пакостен деятел из БНТ – важна национална Медия издържана от народни пари, мои, твои, наши, данъкоплатски.
  Само диагонален поглед върху имената, подписали “ПРОЩАЛНИ РЕДОВЕ” изчерпва темата за Кошлуковата перверзия, неуравновесеност и некадърност. Да върви . . . ‘оди дрО’би зеле!
  Нивята буренясват, Еми!
  Ciao, ciao, bella!

  1. Написала една друга калинка от 11 етаж, дето е много амбициозна, любовница на едно друго амбициозно гейче, айде , личи си, скрий се…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.