КриминалеНовиниРазследване

Емили с тротинетката: Аз не съм виновна!

Тошо Куката е „сценарист“ на скандалния клип, а пловдивчанин на име Стоян бил „връзката“ с момчето, което не е било съгласно да го снимат

Видеото минава всички граници на нормалното и ненормалното, заяви адвокат Димитър Киров пред Нова тв тази сутрин.

Момчето на каишка е знаело къде отива, но било принудено да имитира куче пред камера от Куката, негов колега и Чеченеца, пише offnews.bg.

„Имало е принуда, бил е и заплашван. Научих за заплахата, след като се свързах с майката. Момчето отива при тях с представа къде отива, доколкото може да каже, но сниманото не е със неговото съгласие. Бил е заплашван.“

Това заяви пред Нова телевизия Милен Стаматов „Готи“, който разпространи грозния видеозапис, на който т. нар. „инфлуенсъри“ Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специални образователни потребности. Впоследствие от Прокуратурата в Пловдив се самосезираха и арестуваха Чеченеца и Тошо Куката, а Емили бе отведена за разпит.

Припомняме, че в сряда приятелката на Чеченеца заяви, че въпросният „Стоян“ е бил връзката между момчето и „инфлуенсърите“. „Всъщност става въпрос за колега на Тошо Куката, който е по-близък до тези хора. Той прави връзката между него и тях и е напълно наясно какво прави в Пловдив“, каза Стаматов. По думите му въпросният Стоян, Куката и Чеченеца заплашват момчето и го принуждават да участва в скандалния видеозапис.

На свой ред Емили Тротинетката твърди, че момчето „явно е било насилствено принудено“ от автора на „сценария“ Тошо Куката. По думите ѝ той има навик да заплашва и да се прави „на голям батка“. Емили твърди, че е била поканена в Пловдив от Тошо Куката, за да създадат клип за „скандалност и фурор“ в социалните мрежи. 

„Аз първаначално не исках да участвам в това нещо, но той – „айде, давай, давай“ и нямаше как да се измъкна. Аз съм невинна, виновен е Тошо Куката, който създаде цялото мероприятие“, заяви тя вчера пред Нова телевизия, а на свой ред Тощо Куката твърди, че момчето му е „приятел и само́ е поискало да се снима“. 

Адвокат Димитър Киров, който се свърза със семейството на момчето със специални нужди, коментира, че видеото минава всички граници на нормалното: „Това, което видях, минава всички граници на нормалното, както и на ненормалното. Момчето е със специални образователни потребности“, потвърди той. 

Цветеслава Гълъбова коментира пред bTV, че участвалите във видеото са „психопати“. По думите ѝ това, което се качва в социалните мрежи, не бива да е за самоцелна известност. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина