Новини

Дани Каназирева кани протестиращите на отчет

С открито писмо областният управител на Пловдивска област Дани Каназирева покани протестиращите, които миналия четвъртък вечерта отидоха пред сградата на областна администрация, да отчете дейността си.

„Уважаеми жители на област Пловдив,

Над 10 месеца вече съм областен управител на област Пловдив – време, в което с моя екип правим всичко възможно да работим в полза на обществения интерес. Поех този пост с отговорност и твърдото убеждение, че ще бъда до и сред хората.

Преди няколко дни протестиращите, които дойдоха пред сградата на Областната администрация, поискаха и аз поех ангажимент да дам пълен отчет на свършеното до момента и да отговоря на всеки един поставен въпрос относно работата ми.

Отново потвърждавам това и категорично заявявам, че съм готова да чуя всеки един жител на областта и да разговаряме за важните проекти в региона и за проблемите, които трябва да се решат. Убедена съм, че чрез диалог и изслушване, заедно, всички ние, жителите на област Пловдив и институциите в лицето на местната власт и държавата, може да намери най-доброто решение на всеки казус.

Поставеният срок от присъстващите на протеста пред Областта бе две седмици, но с екипът ми сме готови с отчета.

Нека още тази седмица протестиращите излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнем –ако желаят и този четвъртък, за да дам пълен отчет за свършеното и да отговоря на всеки един поставен въпрос.

Отново искам да подчертая, че за мен спазването на законите, свободата на словото и правото да изразиш лично мнение са демократични принципи, които като юрист и човек високо ценя.“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина