Новини

Бойко Борисов: Стига с машини на Мадуро и Мадурковци

Вероятно е да има правителство с третия мандат, но тук трябва да се ангажира и президентът, заяви екс-премиерът от ГЕРБ

Никой на практика няма доверие в машините за изборите. Това смята бившият премиер на България Бойко Борисов, който коментира казуса с връщането на хартиените бюлетини. „Да ми дадат на мен кода, както на Божанов (бел. ред. Борисов има предвид премиерът на електронното управление Божидар Божанов). Имам хора, които могат да го направят така, че да мести 4% надолу, 4% нагоре“, коментира Борисов, но не уточни за какви точно машинации става дума и в кой момент от процеса на гласуване и броене секция по секция.

От първия ден на конфликта украинското знаме стои в централата на ГЕРБ, заяви още Борисов. Той изрази задоволство за огромното мнозинство, като против са били единствено от „Коалицията БСП-Възраждане“, добави експремиерът.

Според него в момента парламентът работи перфектно, но все пак трябва да се сформира правителство – дали с първия, дали с втория мандат (съответно на ГЕРБ и ПП). По-вероятно е това да се случи с третия мандат, но за такъв сценарий трябва да се ангажира и президентът Румен Радев, допълни още Борисов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина