593 станаха заразените с коронавирус

Новини

Общо 593 са заразените с коронавирус у нас по данни на Националния оперативен щаб от днес следобед. От сутринта са доказани още 12 случая, като 7 са в София, 3 в Кюстендил и 2 в Смолян. Лабораториите продължават да работят. В болница са настанени 233 като 27 са в интензивни отделения и клиники.

Починалите вече са 24 след като по-рано през деня в болница в Шумен е починал пациент на 65 г., който е настанен тем с пневмония на 26 март. Той е бил с карцином.

Споделете ни във:

1 коментар за “593 станаха заразените с коронавирус

  1. “Племенницата ми няма никакви симптоми. На 18-ти вдига температура 39, 8 градуса и започва да я боли гърло. Обаждат се по телефона, нейният личен лекар е в Благоевград. Той предписва антибиотици. Два дена след всичко това заболява и сестра ми от същото. Племенницата ми я взема в колата и я кара в Разлог при джипито, което обслужва нашите села. Междувременно правят и снимка на белите дробове. Няма нищо. Връщат се на село, но стават все по-зле да стават.
    На 24-ти племенникът ми ги закарва в Благоевградската болница, където отказват да ги приемат. За лекарите нямало доказателства докато не се направят тестовете, нямат възможност да реагират. Племенникът ми вади 70 лева и плаща два бързи теста, които са отрицателни. И тогава той плаща 200 лева за другите тестове. Те им казват да се върнат вкъщи.
    Това най-много ме възмущава. Племенникът ми ги завежда в апартамента си. Прекарват нощта, те си знаят как. След като излизат другите тестове, те са положителни. Чак тогава ги приемат вече в инфекциозно. На 25-ти, на този светъл празник, ние получаваме най-лошото. Племенницата ми се обажда на брат си и казва: „Привеждат ни в реанимация“. Това е последната ни връзка с тях. Другото е в ковчег.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.