БългарияНовиниПод небето

Фондация „За нашите деца“ с една по-различна коледна кампания

За шеста поредна година фондация „За нашите деца“ даде старт на благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие!“. Това издание цели да ангажира и вдъхнови служители на големи и малки компании да подарят шанс за щастливо детство в семейство на още стотици деца, за които Коледа няма специално значение, а е просто един ден от календара.

„Тази Коледа чудесата правите Вие!“ е една по-различна благотворителна кампания. На сайта на кампанията организаторите предлагат 12 интересни идеи за коледна забава, чрез които служителите на социално отговорни компании могат да опознаят колегите си, да усетят коледния дух, да се забавляват и в същото време да помогнат за това повече деца да усетят истинския дух на Коледа.

Tази година сред предложенията място са намерили и някои нови попълнения, които доказват, че да правиш добро е лесно и много, много забавно. Mислили ли сте си, например, колко весело би било да си припомните някое-друго хоро… и то в офиса? Или пък да си спретнете една импровизирана Зимна олимпиада… пак измежду бюрата, секциите и компютрите в офиса. Можете да премерите сили с колегите на канадска борба със зимни ръкавици, да покажете бързоходските си умения в надбягване с коледни чорапи или пък да си измислите надпревара по ваш вкус.

Като говорим за вкус – какво по-хубаво от разкошна трапеза за Коледа? Съблазнете сетивата си и превърнете обикновената почивка за обяд в истинско преживяване… с аромат на ябълки, дъх на канела, топъл шоколад, баница с късмети и много други кулинарни изкушения, приготвени лично от вас и вашите колеги.

За тези, които обичат да изявяват талантите си (или просто да се изявяват) – покажете своя артистичен талант на празнично караоке или комедиен следобед, разкажете пред колегите си любими весели и необичайни истории и превърнете офиса си в сцена на смеха и забавлението! Коледното настроение, обвързано с кауза, със сигурност би накарало много хора да донесат китарата си в офиса, да покажат ръчно изработена кутия, авторска картина, кадри от изумителни спортни умения или друго свое причудливо хоби.

На сайта ще откриете всяка инициатива, придружена от пакет с необходимите за организирането ѝ материали.

Споделената емоция и желанието да помогнем от сърце са в основата на успеха на „Тази Коледа чудесата правите Вие!“. Над 80 социално отговорни компании се включиха в досегашните издания на кампанията. Миналата година набраните повече от 40 000 лв. бяха инвестирани в услугите по предотвратяване на раздялата на новородени и техните семейства, предоставяни от фондацията.

Помогнете на повече деца да изживеят магията, наречена семейство! Включете се на 02/ 980 70 58 или [email protected], защото тази Коледа чудесата правите Виe!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина