Anyway донесе лятото в Капана

Вкусът на града Градът Новини

Източник: Lost in Plovdiv

Дори и за някои от нас морето и почивката да е още далече, не бързайте да се настройвате, че настроението и хубавите емоции ще дойдат чак с отпуските. Лятото е вече в Капана и не – нямаме предвид само заради по-високите температури през последните дни.

Anyway Social Bar вече е любимо място на всички почитатели на коктейлите със собствените си рецепти, вдъхновени от желанието за съчетаване на модерни вкусове с предимно натурални продукти, обработени от тях самите. Барманите им, като истински виртуози, смело експериментират с най-различни съставки и смело може да потвърдим, че с новото меню са успели да се доближат до свежестта и наситения вкус на топлия сезон, когато всички усещания са на максимална степен. Зад него стои главният барман – Петър и дори вече ни споделят, че има цели три напитки, които са се отличили като тотални бестселъри.

That’s Amore, както подсказва и името му, е истинска любов в чаша. Любов към сладостта на живота и към розовата страна на ежедневието ни. Розов джин, черешов ликьор, захарен сироп и фреш от лимон са в основата на едно най-предпочитаните, особено сред дамите, питиета, а за фотогеничния му вид „вина“ има и лятната екзотична пяна. Няма как да пропуснете инстаграм кадъра, когато сте с That’s Amore в ръка.

Още за лятото в Anyway прочетете в Lost in Plovdiv

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.