КултураНовини

Продължават безплатните концерти на „Биг Бенд Пловдив“ и „Духов оркестър Пловдив“ на любими пловдивски места

Продължават безплатните концерти на „Биг Бенд Пловдив“ и „Духов оркестър Пловдив“ с диригент Николай Гешев.  В навечерието на предстоящите Коледни празници, пловдивчани и гостите на града могат да чуят изпълненията им на различни сцени, разположени в районите Централен, Западен, Северен и Тракия, както и на Коледния базар на пл. „Централен“.

Талантливите музиканти ще зарадват публиката с изпълнението на емблематични коледни мелодии -“White Chrismas”, “The Most Wonderful Time of the Year”, “Jingle Bell Rock”, “Feliz Navidad”, “Here Comes Santa Claus”, “Santa Is Coming To Town”, “Have Yourself a Merry Little Chrismas”, “Auld Lang Shine” и много други любими песни и музика, поднесени с любов и професионализъм.

С инициативата си, Община Пловдив иска да създаде празнично настроение на пловдивчани и да предостави възможност на повече хора да се докоснат до прекрасните изпълнения на две от пловдивските музикални емблеми. Солист на „Биг Бенд Пловдив“ е талантливата Един Унджиян.

Пет от концертите от празничната програма, която започна на 17 декември вече минаха, но остават още пет вълнуващи срещи. Вижте къде и кога може да им се насладите в КАПАНА.БГ!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина