КултураНовини

Експозициите на ГХГ и РИМ с вход свободен днес

Изложбените експозиции на Градската художествена галерия ще бъдат отворени за посещение с вход свободен днес – 6 септември – Деня на Пловдив и на Съединението на България.

В залите за временни експозиции на Главната улица можете да видите новоткритата изложбата на Васил Маргаритов (скулптура) и Димитър Воденичаров (акварел). 

От 10 до 18 часа днес ще работят още: Постоянна експозиция на ул. „Съборна“ №14, „А“, Постоянна експозиция „Икони“ на ул. „Съборна“ №22 и Постоянна експозиция „Мексиканско изкуство“, ул. „Артин Гидиков“ №11, в Стария град.  В същата сграда могат да се видят още експозицията на Цанко Лавренов, както и изложбите на Станислав Беловски (живопис/колаж) и на Деница Тодорова (рисунка) – участници в Националните есенни изложби.

Освен това РИМ – Пловдив представя изложбата „Дарителството има значение”. В празничния ден гражданите и гостите на Пловдив ще имат възможност да я разгледат от 9:00 до 14:00 часа със свободен вход.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина