КриминалеНовини

Засега мотивите за убийството на Къро не са известни

Официално потвърждение от българските власти, че в къщата си е убит Красимир Каменов-Къро, до момента няма

Четири са жертвите на масовото убийство в Кейптаун, Република Южна Африка, съобщава OFFNews.

Малко по-рано днес bTV съобщи по свои източници, че в къщата си там е убит Красимир Каменов-Къро заедно със съпругата си. Официално потвърждение от българските власти до момента няма.

Южноафриканският новинарски портал TimesLIVE пише, че телата са намерени в 8:20 ч. тази сутрин в къща в богаташкото предградие Константия. Те са на две жени и двама мъже на възраст между 40 и 50 години. По тях е имало огнестрелни рани, съобщава говорителят на местната полиция полк. Андре Трот.

Полицията е на място и разследва убийството, като засега мотивите не са известни, завършва репортажът.

Полицията е била повикана в имота, след като телата са били открити, допълва изданието The South African.

Малко по-късно в сряда следобед българското посолство в Претория потвърди за убийството на четирима души в Кейптаун, за които се предполага, че са български граждани. Информация за четворното убийство се появи на сайта на МВнР, с уточнението, че до този момент официална информация от съответните власти в Република Южна Африка не е получена в българското задгранично представителство, което е установило и поддържа оперативен контакт с компетентните органи и служби.

Посолството на Република България в Република Южна Африка търси информация по официален ред от властите в държавата и веднага след постъпването ѝ ще я предаде на компетентните власти в България, посочва МВнР.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина