Започва реконструкцията на парк „Каменица”

Градът Зелен град Новини

Стартира поетапна реконструкция на един от най-големите и посещавани паркове в Източен– Парк „Каменица”. Ремонтните дейности ще се осъществят на няколко етапа, като цялостното обновление предвижда създаване на нови зони за отдих, изграждане на модерна сцена за провеждането на рaзлични културни мероприятия, нов екокът, обновяване на зоната за спорт, подмяна на тротоарната настилка и пренареждане на съществуващия паваж, добавяне на нови съоражения за игра.

Към оживеният булевард се предвижда поставянето на надпис „Парк Каменица“ закрепен на габиони, както и място за знамена, а съществуващата беседка от ковано желязо и паметника ще бъдат ситуирани  зад новата сцена.

За поддържането на зелените площи  ще бъде изградена модерна напоителна и отводнителна  система.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Започва реконструкцията на парк „Каменица”

  1. Ха,ха!Преди време в“под тепето“бяха писали,че ще оправят дондуковата градина за 300 милиона лева!?ами нищо чудно,то градинки се прпавят най лесно с малко тревичка и малко пейки и ето ти 300 милиона някой си ги взима

  2. града се разпада, няма един читав тротоар, важното е оазисът на мизерията да се построи! каза:

    Дай им паркове да позлатяват гадовете измамни…града е мазна помия целия, важното е няколко милиона за пейки да се похарчат…съд и затвор за цялата крадлива шайка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.