ГрадътИзпод тепетоКултураНовини

Трима са кандидатите за директор на ОИ „Старинен Пловдив“

На 23 февруари 2023 г. изтече едномесечния срок за подаване на документи за участие в обявения от Община Пловдив конкурс за длъжността „Директор“ на Общински институт „Старинен Пловдив“ – гр. Пловдив.

До крайния срок 17.00 часа на 23.02.2023 г., документи са подали трима кандидати. Това са доц.д-р Елена Кантарева – Дечева, Виделина Гандева и Иван Цанов.

По процедура предстои „Комисия по допустимост“ да разгледа документите на кандидатите за съответствие и пълнота. Списъците с допуснати и недопуснати кандидати, както и всички други съобщения, във връзка с конкурса се обявяват на информационното табло на партера в сградата на Община Пловдив, както и на интернет страницата www.plovdiv.bg в раздел Конкурси.

Вторият етап в конкурсната процедура е защита на концепция за дейността и развитието на Общински институт „Старинен Пловдив“ за период от 4 години и събеседване.

По идея на заместник-кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов и при съгласие на кандидатите, вторият етап ще бъде стриймван, предвид големия обществен интерес по темата и с оглед на спазване на принципите на прозрачност в работата на администрацията.

Община Пловдив ще разпространи информация чрез медиите за датата и часа на онлайн излъчването.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

 1. Старият Пловдив е във видима разруха и мръсотия. Ако конкурсът се прави заради верната калинка Кантарева, за да я бетонират за следващите 4 години, Старият Пловдив съвсем ще замине. Още от обявата е видно, че е за нея, щото било плюс каквото има тя. Ами, като е плюс, защо Старият Град е в това състояние?! Тъй като страхотно се е справила досега, да продължи с разрухата. Кандидат е и някакъв незнайко от БСП. Ужас! Докато не започнат да се назначават кадърни и работни хора във всички общински структури, ще е разруха. Как да стане? Нали назначаващите са некадърни калинки 🙁

   1. Тъкмо ТАМ е проблемчето, другарко Началник, че за да има читави компетентни кандидати ПЪРВО СЛЕДВА ДА СЕ ОБЯВИ ЧИТАВО КОМПЕТЕНТНО ЖУРИ.

    Кой будала ще се главоболи да се представи С „КОНЦЕПЦИЯ“, кос-кис, пред тъпи ГЕРБави боляри?

    На конкурс за Регулировчин на кръстовище –със или без „концепция“, кис-кис; със или без Стрийминг с камера– не бих кандидатствала пред гуреливия баскетБОЛЕН мозъклия!

    Нито пред неговия плиткоумен словоохотлив Архео-Кул-Турист П. ПАНОВ специално подбиран да е поне две степени още по-тъп от Шефа си – – – след които Градът дълги години няма да може да се възстанови.

    (Добрата новина е, че от 90-те години границата е разградена и не стрелят на месо и че мога да загърбя хабилитираните в АМТИ +И +ЦИРК доцентурци както и техния „БАНда“ да си царуват в ДРЕВНИЯ пък ВЕЧЕН… Живи-здрави!)

 2. тъй, тъй, „жалък“, „смешен“ =ами смехът е ЗДРАВЕ! Все по-весели и по-хубави, като тебе!

  ВЪЗРАЖЕНИЯ ПО НИКОЯ ТОЧКА ЩОМ НЯМАШ, сульо, значи всичко е точно в текста и Е ВЯРНО! СТРОГО И СПРАВЕДЛИВО!

  Този „конкурс“ е закъснял, неуреден без ЖУРИ и е НЕЛЕГИТИМЕН

 3. 1.Конкурс се прави не толкова от кандидати, колкото от ЖУРИ.
  2.Преди да кандидатстават или откажат участниците трабва да знаят пред кого се явяват
  3.“Концепция“ значи празносл;овие както предизборните лъжи на Зико, че щял да раследва, разобличи, обсъди и осъди Мамин ИМПЕРИАЛист Тотев и неговата КлептоКрация. Трихълмието не е Дисниленд!
  4.Архео-Кул-Турист Панов, ЗАМ- на Зико / ГЕРБ чрез „жури“ ортаци-ПОСЛУШНИЦИ се опитва със сетни сили преди да сме ги изритали от горкия Град да си бетонира за 4 години лоялна КАЛИНКА на синекурна Директорска заплата.
  5.Сто пъти досега можеха да разиграят оперетата
  „Конкурс“ =преди Грозен, преди много тясната специалистка и т.н.=

  СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО.

  НЕЛЕГИТИМЕН Е ТОЯ „КОНКУРС’ И СЛЕДВА ДА СЕ ОТМЕНИ ДО СЛЕД ИЗБОРИТЕ НАЕСЕН.

  ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА НАЗНАЧИ ЖУРИ – КОНКУРС – ДИРЕКТОР.

  (МАНДАТ НЯМА ОТ ОбСЪВЕТ!).

   1. тъй, тъй, „жалък“, „смешен“ =ами смехът е ЗДРАВЕ! Все по-весели и по-хубави, като тебе!

    ВЪЗРАЖЕНИЯ ПО НИКОЯ ТОЧКА ЩОМ НЯМАШ, сульо, значи всичко е точно в текста и Е ВЯРНО! СТРОГО И СПРАВЕДЛИВО!

    Този „конкурс“ е закъснял, неуреден без ЖУРИ и е НЕЛЕГИТИМЕН

    1. Откроява се отдавна един МЪДЪР, но скромен безимен (не-ИМЕНИТ) дописник на ПодТеЛето, който хвърля в злобна ЗАВИСТ „истински“ пловдивчани и съселяни…

     Уви!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина