Пуснаха интерактивна карта на местата за култура в Пловдив

Градът Култура Новини
Под Тепето

„Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“ е вече налична на началната страница на Община Пловдив https://www.plovdiv.bg/. Тя е създадена по инициатива на отдел „Култура, археология и културно наследство“ от арх. Нина Толева-Новак, гл. експерт в отдела. В нея са описани зали, музеи, галерии, театри, места на открито подходящи за фестивали, музикални събития, изложби и други. За всяко от тях е дадена максималната подробна и налична информация – адрес, капацитет, подходящо за какъв тип прояви, дали е на открито, на закрито, дали е зала към читалище, дали има помощни помещения, друга допълнителна техническа информация. Указано е кои от тях могат да се наемат за организиране на събитие и са приложени съответни телефони за контакт, електронен адрес и/или сайт.

Местата за култура са указани в различен цвят, както следва:  в червено са тези на закрито, в  жълто – към читалища, в  зелено – на открито.

Има и QR код, който може да се прилага към печатни материали за достъп към картата. „Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“ е достъпна на сайта на Община Пловдив https://www.plovdiv.bg/ – в банер долу, на главната страница, отделно от това в раздел „Култура“, както и на следния адрес: https://bit.ly/plovdivculture

„Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“  се обновява периодично, обогатява се с нова информация. Всички заинтересовани, които имат желание могат да се свържат с отдел „Култура, археология и културно наследство“ и да подадат съответната информация, ако искат да бъдат включени в картата.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.