ГрадътНовини

Пускат движението по ремонтираната отсечка от ул. „Даме Груев“

Пускат движението по ремонтираната отсечка от ул. „Даме Груев“, затварят следващ участък

Ремонтираният участък на ул. „Даме Груев“ от бул. „Македония“ до ул. „Охрид“ се очаква да бъде отворен за пътни превозни средства утре около 10:30 часа. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“, след като бе приета временната организация на движение. От общинското предприятие призовават шофьорите да карат внимателно и да спазват пътните знаци.

От 9 септември (петък) продължава следващият етап от реконструкцията. Заради това се спира движението по „Даме Груев“ в отсечката между улиците „Пере Тошев“ и „Тодор Александров“. Двете кръстовища няма да бъдат затваряни. Указателни табели ще насочват към обходни маршрути. Предвижда се реконструкцията на цялата улица да приключи до 31 декември.

Маршрутът на автобусна линия №37 в посока кв. „Христо Смирненски” – Авторемонтен завод се променя, както следва: спирка №376 – „Даме Груев” 1, наляво завой по ул. „Братя Бъкстон”, ляв завой по ул. „Скопие”, спирка №379 – НАП, спирка №279 – Метан станция, десен завой по ул. „Кукленско шосе”, спирка №324 – срещу „Фин Тех Маш”, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: спирка №289 – срещу НАП, ляв завой по ул. „Скопие”, надясно по ул. „Братя Бъкстон”, надясно по „Даме Груев”, ляв завой, спирка №382 – ул. „Даме Груев“ 2, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Една улица се превръща в не нужен булевард. За една година вече е затворена и никой не забелязва някакво неудобство или трафик заради нея !

    1. 1. Район Южен е най-населеният и един от най-гъсто населените в Пловдив, а тази улица е главна пътникова артерия.

      2. При събарянето на бетонния мост догодина, целият трафик ще минава през надлез Родопи и съответно Даме Груев, така че може да се каже, че управници този път мислят в перспектива.

  2. Една улица се превръща в не нужен булевард. За една година вече е затворена и никой не забелязва някакво неудобство или трафик заради нея …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина