Осигуряват паркоместа за кратък престой в подножието на Стария град

Градът

Две паркоместа се изграждат на бул. „Цар Борис III Обединител“ до стълбите към ОУ „Виктория и Крикор Тютюнджиян” в Стария град.

„Целта е да улесним родители и ученици, като осигурим място за спиране и кратък престой на автомобили“, заяви заместник-кметът по транспорт на Община Пловдив инж. Златин Велев. Той допълни, че за по-голяма сигурност  предстои ремонт на стълбището. Предвижда се изграждане на допълнително осветление, както и монтаж на 3 видеокамери, които ще се включат към единната система за денонощно видеонаблюдение.

Споделете ни във:

2 коментара за “Осигуряват паркоместа за кратък престой в подножието на Стария град

  1. И друго нещо е ясно, кметът г-н Иван Тотев го прави това нещо само за да успокои страстите около бариерите на Стария град.
    Браво за бързата реакция, интересно ми е да видя проекта на този “паркинг”, кои проектанти са се подписали…

    Как беше приказката: “от хората – за хората”, благодарим на ГЕРБ че ни припомни, че в нашата мила Родина това не е така.

  2. Страшно улеснение – паркиране тип “рибена кост” с изход на МПСто на заден, извеждащ същото на първа лента на най-натоварения булевард ведно с изход на автобусна спирка… май, ще има тупане с изнервени и заспали шофьори сутрин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.