Огромни намаления радват пловдивчани в книжарница „Хермес”

Градът

Цели шест заглавия се предлагат с 60% намаление

Йоана Иванова, стажант

За книжните мишки днешният ден е празничен. Причината е обявеният от книжарници „Хермес” Book day (Книжен ден). Намаленията, които очакват посетителите са доста изкушаващи. Промоцията обхваща всички книги в книжарницата. Заглавията на Издателска къща „Хермес” са намалени с 40%, всички останали – с 20%, а шест избрани заглавия са с цели 60% по-ниска цена. Това са забавната „Изживей тази книга” на Том Чатфийлд, „У дома при Бога” на популярния сред любителите на духовна литература Нийл Доналд Уолш, „Лудориите на лошото момиче” на Марио Варгас Льоса, „Какво забрави Алис” на нашумялата напоследък Лиан Мориарти,  „Кандидатът” на любимия на българските читатели Хорхе Букай, а за децата има красиво илюстровано томче „Любими приказки” с твърди корици.

Намаленията привлякоха десетки пловдивчани в книжарница „Хермес” на центъра на града, които побързаха да се сдобият с нова книга. От книжарницата споделиха, че най-търсени са новите заглавия на издателството. „Камбаната” на Недялко Славов и „Бабо, разкажи ми спомен” на Ивинела Самуилова вече са свършили, въпреки че книги постоянно се зареждат.

На голям интерес се радват още „Яжте мръсно” на Джош Акс, „Маслиновата ферма” на Каръл Дринкуотър, по-старата „Щастието е чаша чай с теб” на Мамен Санчес, както и „Дъщерята на палача” на Оливер Пьоч, който ще гостува в България другата седмица.

В книжарницата очакват още по-голям наплив от посетители след 17,00 часа, когато повечето хора свършват работа. „Хермес” са се погрижили и за тези, които нямат възможност да отидат на място. Те могат да си закупят книги с намаление онлайн на сайта на издателството, като за тяхно улеснение промоцията там ще важи и утре.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.