ГрадътНовини

Обновяват панорамна площадка в Пловдив

По разпореждане на заместник-кмета на Община Пловдив по екология и здравеопазване Иван Стоянов започна обновяване на панорамната площадка, разположена над тунела-север на бул. „Цар Борис III Обединител“.

Надписът „ПЛОВДИВ“, изписан с помощта на 3000 храсти лигуструм, е оформен, а между буквите е направена насипка от бели камъчета, което допринася за по-добрата видимост. Всяка от буквите е с височина 2 метра, общата дължина на надписа е 20 метра. На специална конструкция е поставено и логото на Община Пловдив, съобщи директорът на ОП „Градини и паркове“ Антон Георгиев.

Предстои на мястото, което е привлекателно за жители и гости на града, да бъдат засадени цветя, а пейките –  обновени, уточни Антон Георгиев.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Да, тепетата са в кошмарни състояние, не е влизало гребло от 20 г, няма една читава тоалетна, всичко е в лайна и биологични отпадъци, гербаците наливат още е бездънните им каци.

    1. Горе-долу от толкова години гербаджии управляват града, така че нищо учудващо. Учудващо е как пловдивчани с последователен, самоунищожителен мазохизъм продължават да избират все от същото. Явно с животът сред лайна и биологични отпадъци се привиква и дори е предпочитан за голяма част от населението. Друго логично обяснение нямам.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина