Малките радости: На нови придобивки радват в кв. Гагарин

Градът Новини

На дребни нови придобивки се радват жителите на две улици в кв. „Гагарин“. На вътрешнокварталната „Милеви скали“ е подменена асфалтовата настилка с нова от два пласта. Направени са джобовете за контейнери за смет. Извършена е профилактика на уличното осветление. Бордюрът е сменен. Изцяло е подменена троторната настилка от южната страна на улицата в нови вибропресовани плочи.

Изцяло новият тротоар за пешеходците на ул. ”Ален мак” е напълно готов, направена е една допълнителна алея към ул. “Достоевски”.

Изградени са джобовете за контейнери за смет. Осветлението е реновирано. Положен е асфалтът на новия паркинг за живеещите в района. Новият паркинг е обособен и разчертан по Наредбата за реда и условията за издаване на разрешение за ползване на място общинска собственост на територията на Община Пловдив. Той разполага с 19 места плюс 1 за хора в неравностойно положение.

„Правим всичко това, за да се подобрят условията на живот на гражданите в района“, каза кметът на „Северен‘‘ Стоян Алексиев.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.