ГрадътЗдравеНовини

Коледен Базар ‘‘Капана‘‘ ще трае десет дни

Коледен базар Капана ще се проведе от 16 до 26 декември тази година. Първата стъпка към сладкото вълнение от коледните празници е в очакването и мечтите за подаръците, срещите, украсяването.

101 изложителя ще помагат на пловдивчани и гостите на града с усмивка на лице да решат сполучливо въпроса „на кого какво да подаря“. Те са приготвили за бижута, дрехи, книги, детски ръчно правени играчки, коледни украси и играчки, занаятчийски храни и напитки, картини, керамични изделия, дърворезби, лампи, свещи, козметика, които са само част от разнообразната палитра творчески артикули подготвени за светлия празник.

Всеки от тях ще бъде представен в страницата на Kapana Fest. Ако търсите оригинални, красиви, практични и лични подаръци – изложителите са отговора на този въпрос.

Благотворителни каузи ще бъдат част от коледното градче. Всяка помощ е от значение и се превръща в нечие коледно чудо.

„Верни на традицията от рано започнахме подготовката на пищната коледна украса, направена специално за Коледен базар Капана, която придава още светлина, блясък и магия на личната ви коледна приказка. В стремежа да спомогнем истинските елхи да си останат в гората, подготвихме 3 богато украсени изкуствени елхи, 2 км коледни елхови гирлянди с играчки и 2 км коледни лампички. Заповядайте още на 12 декември или след това, и украсете с избрана от вас играчка някоя от коледните ни елхи на мостовото съоръжение над ул. „Гладстон“ или кръстовището на ул. „Златарска“ и ул. „Загреб“ в квартал „Капана“. Една от светлинките, които ще радват хората цяла Коледа, ще е вашата“, заявяват организаторите.

„Отговорът на въпроса „Съществува ли дядо Коледа?“ зависи от вас. Ние с веселия старец сме готови да ви посрещнем с усмивка и коледно настроение. Елате на 24 декември с децата и близките си – дядо Коледа и Снежанка ще ви очакват за снимки и са готови да чуят какви подаръци искат най-малките гости на Коледен базар Капана. Елате и на 25 декември и покажете на вашето дете, че дядо Коледа наистина изпълнява желания. Донесете с вас подаръка, който сте приготвили за хлапето си, дайте го незабелязано на дядо Коледа и той ще му го подари“, добвят те.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина