Кметът Здравко Димитров ще открива учебната година на три места

Градът Новини

Наситена програма от откривания на учебната година има днес кметът на Община Пловдив. Тя започва с тържество в 9 часа в СУ „Св. Паисий Хилендарски“. После градоначлникът ще присъства на откриването на учебната година в две висши учебни заведения – в 10:00 часа на Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство “Проф. Асен Диамандиев” (АМТИИ) на Античен театър и след това в 12:00 часа в Медицински университет – Пловдив.

Припомняме, че вчера той присъства на откриването на учебната година в Аграрния университет и пожела успех на студентите и преподавателите там. Пак в понеделник от негово име са били изпратени поздравителни адреси до всички пловдивски училища, съобщиха от пресцентъра на Община Пловдив.

Заместник-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов ще бъде гост на първия учебен ден на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства, заедно с писателя Недялко Славов. Церемонията по посрещане на новия випуск ще започне в 9.00 часа в двора на гимназията. Тази година учебното заведение чества своята 45 –годишнина.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.