КАТ не дава да се отваря „Руски“, докато не е готов тротоарът

Градът

Отлагат пускането на участъка за идната седмица

В понеделник стартира е асфалтирането на ул. "Остромила" и направата на кръгово с „Димитър Талев“

Анонсирането пускане на ремонтирания участък от източното платно на бул.“Руски“, което трябваше да се случи в края на тази седмица, се отлага. Това обяви днес кметът Иван Тотев.

Отсечката между улиците "Гладстон" и "Прослав" ще бъде отворена идната седмица, той като от КАТ не са позволили да се пусне движението по булеварда заради недовършените  тротоари.  Решението на  „Пътна полиция“ е продиктувано от осигуряване безопасността на пешеходците и заради тежките катастрофи, които станаха през последните дни в града, уточни Тотев.

Фирмата изпълнител ще работи на обекта и през почивните дни, за да станат по-бързо тротоарите и през следващата седмица платното в тази част на бул. "Руски" да бъде пуснато за  движение.

От понеделник се затваря за асфалтиране ул. "Остромила" в район „Южен“. Движението по нея ще бъде спряно за около седмица, докато се изгради кръгово кръстовище с бул. "Димитър Талев". Очаква се този ремонт да приключи в първите дни на август, за да може пътната артерия да се свърже с "Коматевско шосе".

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.