Какво да правим в Пловдив през уикенда (03-05.11)

Градът

Събитията в Пловдив този уикенд не са за изпускане. Ще можете да отидете на изложба или на кино, да опитате храна от различни части на света или да слушате хубава музика

 

Снимка: Виктор Цонев

3 ноември

Let Them Draw II (Drawing and Withdrawing)

SARIEV Contemporary, Пловдив има удоволствието да представи второ издание на „Оставете ги да рисуват“ – изложбен проект на галерията, куриран от художника Правдолюб Иванов. „Оставете ги да рисуват“ за поредна година дава смел поглед към различните значения и форми на рисунката в съвременността. Настоящото издание носи подзаглавието “Драскай и драсвай” и представя нови и познати за българската сцена имена, между които утвърдени международни художници и млади творци в началото на кариерата си. Част от творбите се показват за пръв път пред публика или са създадени специaлно за изложбата “Оставете ги да рисуват II (Драскай и драсвай)”. Представените автори са Андонис Донеф, Боряна Петкова, Вито Валентинов, Дан Пержовски, Игор Ешкиня, Камен Стоянов, Красимир Терзиев, Лъчезар Бояджиев, Майк Буше, Мартина Вачева, Михаил Михайлов, Младен Милянович, Недко Солаков, Праволюб Иванов.

SARIEV Contemporary
19.00 часа

City Grooves by IHOU

В петък ще усетим пулса на града в музикалната селекция на iHOU, която винаги изобилства от groovy звучене! В прецизно градиращите си сетове той с лекота изрисува пъстра палитра от жанрове и настроения.

Клуб Фарго
21.00 часа

Вижте всички събития в lostinplovdiv.com

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.