Гумаджиите ни тровят и в неделя

Градът

Читателите ни питат: „Докога?”

Няма почивен ден за „фабриката” за добиване на медна тел от незаконното изгаряне на автомобилни гуми. В неделя, още с появата на слънцето, небето над район Източен почерня грозно от вредния дим на нерегламентираните огнища край река Марица, за които пишем за енти път. Очевидно нито едно действие, предприето от институциите до този момент, не може да спре замърсяването на въздуха над града ни. Наши читатели за пореден път ни пратиха снимки от района около Скобелева майка и отново попитаха „Докога?”. Фотографиите казват достатъчно и поставят пак въпроса „Няма ли как да бъде прекратен този терор?”. Очакваме отговор от РИОСВ, Община Пловдив, МВР и прокуратура.

Споделете ни във:

4 коментара за “Гумаджиите ни тровят и в неделя

  1. А Ягодоо хора не жиеят.
    В предните публикации на снимките – точно плодивчани са “на далавера”

  2. В автомобилните гуми, липсва “медна тел”, но се изгарят различни кабели, в които има. И аз съм възмутен, от конските каруци, които не трябва да ги има, предвид забраната на кмета, но те си вървят. Няма смисъл от снимки – това е бъдещето…
    За успокоение на притеснените, от пушеците – ветровете в Пловдив са предимно от запад, така че отровите отиват /би трябвало/, към Ягодово и околия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.