ГрадътНовиниСпорт

Еуфория за билети за полуфинала Ботев – ЦСКА

Над 12 000 ботевисти вече са закупили билети за полуфинала-реванш от Купата на България между Ботев и ЦСКА-София. Седмица преди битката на 1 май около 3/4 от стадиона вече е разпродаден, защото към тази бройка трябва да се добавят и близо 2000 пропуска за феновете на ЦСКА-София, които се продават отделно за червените фенове, които се очаква да напълнят своя сектор.

Най-голям е интересът към Трибуна Изток – сектор „C“, където има останали едва около 300 пропуска. Около 500 пък са свободните места на Централната трибуна или сектор „А“. Най-много свободни места за момента има в южната трибуна, където свободните пропуски са около 1300. Все още домакините не са пуснали за свободна продажба билетите в северната трибуна, но вероятно това ще стане в близките дни, тъй като постепенно всички сектори се запълват. По всяка вероятност до 1 май целият стадион с капацитет от близо 19 000 души ще бъде пълен.

Двубоят се очаква с огромен интерес, след като в първия полуфинален мач Ботев спечели с 1:0 в София с много добра игра и има големи шансове да стигне до финала, където най-вероятно ще срещне Лудогорец, освен ако Хебър не поднесе голяма изненада. Ботев Пловдив спечели за последно Купата на България през 2017 година именно в мач срещу Лудогорец.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина