Двама нови районни председатели в БСП-Пловдив

Градът Избори 2021 Новини

Наум Китанов е новият председател на БСП „Западен“

Социалистите избраха за председател на район “Източен” Владимир Докторов 

В двата района снеха политическото си довери от групата съветници от БСП в Об С

Юристът Наум Китанов беше избран единодушно от делегатите за председател на районния съвет на БСП „Западен“. 52-годишният адвокат има практика в правото от над двадесет години и няколко пъти е участвал в избирателните комисии в града под тепетата.

На заседанието присъстваше зам.-председателят на НС на БСП Атанас Зафиров, който поздрави социалистите и изрази удовлетворение от успешния ход на отчетно-изборната кампания.

Конференцията прие решение, че снема политическото си довери от групата съветници от БСП в Общинския съвет на Пловдив, които на последната сесия се преименуваха и се разграничиха от ръководствата на БСП.

Припомняме, че Социалистите в местния парламент се прекръстиха на7 юли и обявиха, че хората на Нинова действат като мутри. Зам.-председателят на БСП-Пловдив Нина Чавдарова съобщи, че от техни хора на „Позитано“ 20 са получили списък с делегатите, които ще присъстват на Градската конференция, още преди да са избрани. Както и указания от мейл на Бебето как да стане това.

Социалистите, които взеха участие на конференцията днес, обсъдиха дори възможността хората на Георги Гергов да бъдат предложени за изключване от Българската социалистическа партия.

Първата отчетно-изборна конференция на БСП-Пловдив се проведе в събота в район “Източен”.

В присъствието на Борислав Гуцанов социалистите избраха за председател на район “Източен” Владимир Докторов. Там първи обявиха, че свалят доверието си от общинските съветници, разграничили се от партията.

Това са първите 2 от общо шест районни конференции, които трябва да се проведат от извънредния отчетно-изборен цикъл на партията в града,  а след тях ще се проведе и градска конференция, която ще избере нов Градски съвет и нов председател на БСП в Пловдив.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Двама нови районни председатели в БСП-Пловдив

  1. … възразяваме против заговора за изключване на заможен Член = Послушник на МУТРО’ПОЛИТ’ик Миколай!

    БСП – Мичкюр

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.