„Децата са цветята на земята” – детски онлайн спектакъл за 1 юни

Градът Новини

За Деня на детето Общински детски комплекс е подготвил изненада за своите почитатели – онлайн концерт, в който известни детски състави ще се представят с любими на публиката изпълнения. Традиционният детски концерт, който младите таланти изнасят всяка година, сега ще се пренесе в домовете ни. Сценарият е на ръководителката на театралната трупа Евелина Николова и е организиран като истински спектакъл за деца и възрастни – с много цвят, музика и танци.

Ще се насладим на изпълненията на хоровете „Детска китка” и Хора на Пловдивските момчета, на малките принцеси от вокална група „Бамбини” и талантите от Естрадно студио „Прима”. С автентичен фолклор, песни и танци ще се представят съставът „Куклици” и децата от фолклорен танцов ансанбъл „Иглика”. Настроението ще повдигнат и красивите момичета от школата по художествена гимнастика, Джаз балетът, формация „Сияна Данс” и Балет Ера”, както и мажоретен състав „Динамика”. Концертът ще бъде закрит от талантливите деца на Младежката духова формация, съобщават организаторите.

Линк към концерта:

https://drive.google.com/file/d/1na4q6aKpveiCV1B0Zts6M-dYpntX1OMN/view?fbclid=IwAR0hlwjx8bhZvn5o8LkkErjihcB4koSupbMYZgW-PKrcIeJjvn0P1j0dnIs

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.