Да запълним дупките… с клони?!

Градът

Не дупка, а яма се появи на Гребната. Напълниха я с клони от дърветата в района

Наш читател сигнализира огромна дупка, зейнала на Гребната база. Асфалтът на автомобилния път е пропаднал с над 30 сантиметра, а вместо дупката да бъде запълнена и отремонтирана, в нея са напъхани паднали клони от дърветата, намиращи се наоколо. Ето какви ни пише нашият читател, г-н Матеев:

Преди два дни, когато закарах дъщеря си на тренировки, се натъкнах на нещо не просто странно, а направо безумно. На асфалтовия път, водещ директно към самата Гребната база има огромна дупка. Тя е широка около метър, но не това е най-притеснителното. Асфалтът е пропаднал в земята около 30 сантиметра и има реална опасност цялата предна дясна гума на някой автомобил да пропадне вътре.

Не знам от колко време е този проблем, но мерките, които са предприети са пълно безумие. Вместо мястото да бъде оградено и дупката запълнена, в нея са напъхани клони и листа, явно за да се сигнализира все пак по някакъв начин за пропастта, която дебне на пътя. Това не е детска игра и към подобни проблеми трябва да се отнасяме отговорно, а не да си играем на „съчки събирам”.

Екипът на Под Тепето се надява, че в най-скоро време ще бъдат предприети мерки относно отстраняването на проблема.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.