ГрадътКриминалеЛоко ПдНовини

7 автобуса с променени маршрути заради мача Локомотив – Левски днес

Движението на пътни превозни средства около стадиона в „Лаута“ ще бъде спряно на 21 май (неделя) за времето от 17:00  до 23:00 часа. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е футболният двубой между „Локомотив“ (Пловдив) и „Левски“ (София).

Ограниченията се въвеждат по ул. „Лев Толстой“ – от бул. „Санкт Петербург“ до кръговото кръстовище с ул. „Проф. Цветан Лазаров“, както и по улиците „Проф. Цветан Лазаров“ и „Димитър Ризов“ – до бул. „Освобождение“. Маршрутът на автобусите по линии №9, 10, 21, 25, 29, 66 и 99 от градския транспорт се променя. Вижте подбробните маршрути ТУК.

По повод двубоя, който ще се състои от 20.00 ч. на стадион „Локомотив“, е осигурено засилено полицейско присъствие в спортната зона и на територията на областния град. Служителите на реда ще следят за недопускане на противообществени прояви и ще осигуряват пътната безопасност. Екипи ще патрулират по улиците и в проблемните зони, а при получаване на сигнали за нередности ще реагират своевременно.

С пълния списък с мерките за сигурност може да се запознаете ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина