ГрадътКриминалеНовини

Хванаха четирима, нарушили заповедта за събиране на едно място, в Пловдив

Пред Руския пазар са засечени събрани граждани, които не са спазвали разпоредбите за разстояние 2 метра

Служителите на „Общинска полиция“ са  предупредили нарушителите с протокол

Екип на Общинска полиция официално предупреди четирима човека за неспазване на заповедите на министъра на здравеопазването и на кмета Здравко Димитров, издадени във връзка с ограничаване разпространението на коронавирус.

Вчера при проверка пред Руския пазар в район „Северен“ са засечени събрани граждани, които не са спазвали разпоредбите за разстояние 2 метра един от друг и не повече от двама човека на едно място.

Служителите на „Общинска полиция“ са  предупредили нарушителите с протокол, като при повторно констатирано неспазване на заповедта ще бъдат санкционирани, като им се състави акт за неизпълнение разпорежданията на държавен контролен орган.

„Приканваме гражданите да спазват изискванията, както от министъра на здравеопазването, така и от кмета Здравко Димитров, тъй като това е добро за тяхното здраве“, подчерта заместник-кметът „Обществен ред“ Йордан Ставрев и поясни, че екипи на ОП „Общинска охрана“ и „Общинска полиция“ регулярно обикалят паркове, градски градини, спортни площадки, алеите на река Марица и следят за ограничаване струпването на хора на едно място.

Снимката е илюстративна/архив Под тепето

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина