ГрадътНовини

Областният управител Дани Каназирева свиква в понеделник кризисния щаб за коронавируса

Във връзка със ситуацията в страната Областният кризисен щаб за борба с коронавируса ще заседава от 11 часа на 9.03.2020 година, понеделник.

„На заседанието в областна администрация ще се обсъдят предприетите мерки на територията на област Пловдив, наличието на достатъчен брой легла в инфекциозните отделения на болниците и обезпечеността от защитни облекла и други предпазни средства.“

Това съобщи областният Дани Каназирева, която е председател на кризисния щаб.

В заседанието ще участват представители на всички институции, ангажирани с проблема – РЗИ, болници, РД на МВР, Гранична полиция, Община Пловдив, Центъра за спешна медицинска помощ, Българския лекарски съюз, Сдружението на общопрактикуващите лекари-Пловдив и Областната дирекция по безопасност на храните.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Аве, хора, как ще я сравнявате тая шантонерка с коронавирус. Това е сериозна болест, а тая минджа е политически труп. Откак излъга цял Пловдив на изборите и влезе в учебниците по политология като „Случаят Каназирева“ – как да изманипулираш четири агенции едновременно. Срам за Пловдив, срам за правителството, което три дни след измамата я назначи за областен. Е, тя си получи десетте минути слава по телевизията, но от същия този момент е труп за политиката. Просто от алчност и болни амбиции за власт още не може да се осъзнае, че е политически мъртвец, какъв коронавирус е тя?!? То, само с женски полов орган в политиката не се успява. Трябват и други качества. Пък и Здравка вече доста поостаря. След една година, като свърши мандата, тя си отива в небитието, защото никой вече не иска да се занимава с нея. Толкова е токсична тая невротизирана от комплекси персона. Данка Куртизанка – голямата Измамка.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина