ГрадътКултураНовини

Градът под тепетата приема Бала на германската икономика

Събитието е важен форум за контакти между политиката и бизнес

Германо-Българската индустриално-търговска камара организира за деветнадесета поредна година бляскавата галавечер

Традиционно с част от приходите ще бъдат подкрепени благотворителни инициативи

XIX-ото издание на  Бал на германската икономика ще се състои за първи път в пловдив. Събитието ще се проведе на 27 октомври 2018 г. (събота), от 19.30 ч., в новия логистичен център на „Либхер Хаусгерете Марица“.

Германо-Българската индустриално-търговска камара организира за пореден път бляскавата галавечер. Тя се провежда под патронaжа на посланика на Федерална република Германия в България Н. Пр. Херберт Салбер. Министърът на външните работи Екатерина Захариева е поканена да присъства като официален гост.

Организаторите имат опит в усвояването на нестандартни пространства за традиционния празник и ще поднесат интересна визуална изненада. Гостите ще се насладят на тържествена обстановка и първокласен комфорт във всеки детайл.

Пространството ще бъде брандирано със специални ефекти, които ще визуализират знакови места от Пловдив и атмосферата на града. Богатата музикална програма включва изпълнения на Пловдивската опера. Освен класическа ще звучи рок, поп и джаз музика, съпроводени с много танци и добро настроение.

Предишни издания на Бала са се провеждали в Националния исторически музей, в зала „Арена Армеец“, в хангара на „Луфтханза Техник“ и в атриума на „Сердика център“, София.

Така в навечерието на предстоящото домакинство на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 г., градът под тепетата ще стане домакин на важен форум и чудесна платформа за контакти между политиката и бизнеса. Традиционно на Бала присъстват над 400 представители на германски и български фирми, както и значими личности от обществено-политическия живот на двете държави.

Балните карти са пуснати в продажба и могат да бъдат поръчани на https://bulgarien.ahk.de/bg/. Традиционно с част от приходите ще бъдат подкрепени благотворителни инициативи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина