ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Специални Великденски предложения в Ден на отворени врати в жилищен парк „Royal Garden“

Комплексът ще бъде завършен тази есен

Всеки, който желае да се сдобие с нов дом или инвестира в жилищен имот, да научи повече за предимствата и удобствата, които предлага жилищен парк Royal Garden, може да се възползва от специалните Великденски предложения на компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп тази събота, 13 април. Инициативата е от 11:00 до 18:00 часа  и ще се проведе в търговския офис на дружеството, който се намира в непосредствена близост до Royal Garden – между ул. „Владивосток“ и ул. „Митрополит Максим“ в град Пловдив.

В рамките на Деня на отворени врати, клиентите ще могат да направят оглед на свободните за продажба жилища и да се запознаят с всички компоненти, свързани с довършителните работи по строителството на жилищния парк, който се очаква да бъде напълно завършен тази есен.

Royal Garden се намира в един от най-предпочитаните райони на град Пловдив – „Отдих и култура“, непосредствено до Mall Plovdiv и само на 10 минути пешеходно разстояние от Гребната база. Удобство добавят разположените в близост хипермаркети, детски градини, училища, спортни съоръжения и разнообразие от ресторанти.

Жилищният парк включва две Г-образни жилищни сгради, които се отличават с модерна и разчупена архитектура. В тях клиентите могат да открият изключително удобни и функционални апартаменти – един рядък за пазара на недвижимите имоти продукт. Помещенията са с прави форми – със светла височина 2,85м. и са подходящи за разнообразни интериорни решения. В строителството са вложени висококачествени материали съобразени с последните тенденции, шесткамерна немска PVC дограма, отлична топло и  хидроизолация, асансьори от висок клас и други.

Модерната архитектура и отличната локация превръщат Royal Garden в притегателно място за предприемчивите и модерни хора, които търсят дом, в добра социална среда за себе си и своите семейства или търсят сигурна инвестиция в имот.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина