Пътят до Германия и обратно е от калдъръм

Гласове

Люси Дяковска: Важно е да вървим по по-стръмните пътища! Това е начинът да не се движиш само по магистралата, а да избираш. Така калдъръмените пътища в крайна сметка те даряват с по-ценните изживявания.

Харесва ми, когато сметна, че имам какво да дам на някой, твърди звездата от No angeles

Таня Грозданова

Тя си казва всичко, даже и да не я питат. Няма проблем да комуникира с хората нито на улицата, нито срещу сцената като публика. Феновете в Пловдив я очакват в един спектакъл с много танци, приказни истории и магията на мюзикъла. Червенокосата фурия ще изпълни най-известните песни от мюзикълите "Чикаго", "Котките", "Кабаре", "Клетниците", "Брилянтин" и други, с голям оркестър и балет в едно място, което тя самата много харесва – пловдивски хълм. Не пропускайте "Разходка по Бродуей" на 22 Юни от 21:00 часа, в Лятно кино "Орфей".

Людмила Дяковска – Люси е любима българска поп певица, макар че до ден днешен немските медии я определят като „българо – германка“, заради членството и в германската поп група „Ноу Ейнджълс". С Люси, която подготвя шоуто в Пловдив разговаря Таня Грозданова.   

Има ли ангели?

Има ли ангели? Има! Аз вярвам, че има ангели. Мисля, че всеки човек, който е видял добро в живота си е видял ангел. Защото ангелите за мен не винаги трябва да са хора. Това е кълбо енергия, това е нещо хубаво, което ти се случва. Във всичко човек може да припознае нещо ангелско.

Какъв е пътят до Германия и обратно?

Всъщност е много готин. Така като погледна назад, по-скоро е много готин, отколкото да кажа труден, защото когато кажеш, че нещо ти е трудно, значи за мен не си повярвал достатъчно в себе си, за да използваш тази дума. По-скоро – интересен, заинтригуващ, вълнуващ…  Много силен. Тежи на мястото си. Път си е, не е пътечка!  А си е един хубав, с едни огромни камъни такива сложени, път. Така да стъпваш от камък на камък и да знаеш, че си стъпил здраво, като по калдъръм.

По  телевизията изглежда  много лесно и забавно да си ментор,седиш на един удобен стол, грижат се за теб, а ти изглеждаш добре…

Въобще не е лесно да си ментор, защото е много отговорно нещо.

Това ми беше въпросът. Колко е лесно да си ментор?

Зависи от чувството ти за отговорност, своето собствено. Зависи от това каква е твоята цел с това твое менторство. Какво искаш, имаш ли да дадеш нещо, ако имаш какво е то и мислиш ли, че си струва. Категорично си струва. Ако знаеш какво правиш. Отговорно е, важно е да вярваш в това, което правиш като ментор, защото все пак някакви хора трябва да те следват и ако ти сам не си вярваш, няма как и други да те следват,но е нещо което на мен лично много ми харесва. Усещам, че с годините започва да ми харесва, сега не знам дали да бъда преподавател, защото аз не съм сигурна, че мога да бъда преподавател, но виждам, че има много неща, които ако се напъна малко, не само да разказвам, а да вложа много повече от това само да ги разкажа и да накарам хората да ги разберат. Мога да повлияя на този и на онзи с това, което вече съм живяла до този момент, което знам, а то се оказва, че е повече отколкото аз съм си мислила. Говорим за музика, сега не говорим за някакви… да обобщаваме живота и… Но говорим за музика, мисля че съм минала през много, много неща в моя живот, видяла съм много, работила съм много и ми харесва. Харесва ми, когато сметна, че имам какво да дам на някой…

Цялото интервю четете в КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

3 thoughts on “Пътят до Германия и обратно е от калдъръм

  1. Ей, селяндури, коментирате все едно използвате colon transversum вместо мозък.Това „напикано мушкато“ е преживяло и постигнало повече от цялата ти фамилия бе, uterus.Долни тролове пред клавиатури… и да ви поправя, ние сме LUнатици!!

  2. След ОБРАТНОто завръщане на световната калдаръм-кокона към Източна Румелия повечето нейни ФАНатици ще подадат молби за българско поданство и пловдивско жителство. Да му мислят хотелиерите! Става СТРАШНО! (P.S. Иво, ти наистина ли си въобразяваш, че някой ша кликне закъм КАПАНА.ком?) КисКис

  3. „…и обратно“ е ключовата дума, фанове … (пърдом, фЯнове, както казват в Харманли, в ЧЯрпан или СливЯн): като я гледам тая сдъвкана и изплюта Кака мяза ми на напикано мушкато. Веднага ма засърбява портмонето да ида да си закупя кочан билети да я изслушаме с мойте гаджета. Кьопавите напъни на ПодАльошата да замаскира просташка търговска реклама като „репортаж“ зачестиха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.