Черно Джони за най- якия коментар

Гласове

Image title
Конкурс за най- оригинален коментар обявява Под тепето.Всеки месец ще подаряваме бутилка Johnnie Walker Black Label на някой от нашите читатели. Който блесне с най- култови слова във форума, ще заслужи уискито, а то ще му бъде доставено до вратата от нашите приятели от онлайн- магазина www.24online.bg. Под тепето никога не е ограничаволо изблиците на чувства под статиите в сайта. Не сме трили и най- жлъчните обиди- за да се чувствате свободни. Пишете на воля, но знайте, че изборът на най- добрия ще е изключително субективен. Самите ние ще си оценяваме, защото така ни харесва. Няма да има анкета, няма да има жури!
Скъпи приятели, имайте предвид, че коментар от сорта “Тъпа,грозна и бездарна ! Да се обеси ритуално !” или “до hahahaha – А бе, сельо. Оди си в хоремега през седмицата и идвай до града в събота вечер, да си покажеш Кавалито от Илианци в Планета Пайнер.”, няма да могат да се класират, понеже са много прозаични и несъдържателни.
Ето как обаче господин, регистриран като “ПАЙ”, коментира статията за героинята Сияна от Стъклен дом, която щракнахме на плажа и в морето:
“Култовият айляк Койчо П. Тъпчилещов не пропусна да се изкибичи на терепич със силиконова чалгаджийка, съобщи фен подтепетак. Загарянето му бе наблюдавано с нестихващ интерес от свежи почитателки. При всяко движение легендарните мускули на филипополския бизнесмен се пукаха по жилите, което караше фенките да реват неистово. Секссимволът се отнесе кавалерски към досадничките като им им даде да пият по една студена вода…”
Ето пък как “ПАЙ” се отзова на статията “Театралът Роберт Янакиев бистри политика на плажа”:
“Из „Аз не пропускам ВИПската хроника“: Популярният калфа от четвъртък пазара Кочо П. прекара неделята на разтуха в култовото „Бирен Рай“. Той пристигна по тъмно, като първата му задача бе да обърне бутилка бира. После чинно изчака за баничка с масло, въпреки че знайни тузари набиваха ефектни кроасани. Ефектният му туинг събра очите на мнозинството от млади дами, които се бяха събрали за събитието. Мивката обаче изкърти убийственият му пембян велосипед, с който калфата се появи и обра овациите. Кочо, който според познавачите е най-успешният калфа-продавач е запален бираджия и разпуска сред авери и пиячка всяка неделя.”
Именно мистър  “ПАЙ”  ни впечатли и ни вдъхнови за конкурса. Сега с удоволствие четем новата му поредица „Бъкиите и олтарите на един уелдресед бизнесмен“. Затова той печели първата бутилка Черно Джони. Нека той се свърже с нас на [email protected]eto.com, за детайлите!
Дерзайте писачи!

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.